Samarreta SQUIRTEAM  SQUIRTEAM - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -
Samarreta LEONES DE MONTEPINAR  LEONES DE MONTEPINAR 2 Samarreta FUENTENEGRA  FUENTENEGRA 2
Samarreta FSN PRU  FSN PRU 1 Samarreta FECHA LIBRE FC  FECHA LIBRE FC 4
Samarreta F. DIXELIA C.  F. DIXELIA C. 6 Samarreta FC NYEEEH  FC NYEEEH 0

Crònica Jornada 17 - 17/03/2022

Dissetena jornada de la lliga dels dijous gespa, primera divisió, en què F. Dixelia C. va guanyar el seu partit davant FC Nyeeeh i es jugarà la lliga a l'última jornada, a la qual arriba empatat a punts amb Squirteam però amb el goal average particular guanyat. D'aquesta manera, si F. Dixelia C. aconsegueix el mateix resultat o millor que Squirteam, serà campió. Si no, ho serà Squirteam.

Victòria d'Itaca sobre Aston Birra 21 (3-6) al duel entre dos dels equips que lluiten per la tercera posició de la taula. Aston Birra 21 es va avançar, però Itaca va aconseguir empatar abans del descans. A la segona part va millorar Itaca que va aconseguir posar-se amb un avantatge definitiu (1-6), encara que Aston Birra 21 va maquillar al final el resultat amb dos gols.

Fecha Libre FC va obtenir una important victòria davant FSN Pru (1-4) que li permet segellar la seva permanència en primera divisió, superant així una fluixa primera volta en què va ser cuer molt de temps. Un gol de cada equip a la primera part van fer que s'arribés al descans amb 1-1. A la segona part, un inici fulgurant de Fecha Libre FC li va permetre situar-se amb un avantatge de 3 gols (1-4) que es mantindria fins al final del partit.

F. Dixelia C. va recuperar el lideratge i depèn de sí mateix per ser campió a l'última jornada, després de doblegar FC Nyeeeh (6-0) en un partit que va tenir una primera part més igualada, i que va acabar amb avantatge mínim de F .Dixelia C. (1-0). Als primers 10 minuts de la segona part, F. Dixelia C. va ampliar el seu avantatge (3-0), i va ser als minuts finals, quan FC Nyeeeh es va llançar a l'atac a intentar aconseguir alguna cosa positiva, que F. Dixelia C. va anotar 3 gols més fins al resultat final de 6-0.

A l'últim partit de la jornada, empat entre Leones de Montepinar i Fuentenegra (2-2), que permet a Fuentenegra segellar la seva permanència a primera divisió. Es va arribar al descans amb avantatge de dos gols per a Leones de Montepinar (2-0), però Fuentenegra va aconseguir remuntar a la segona marcant el gol de l'empat a l'últim minut del partit i aconseguint el punt que els faltava.

En la lluita pel pitxitxi, Cristian Korneev (Squirteam) es manté al capdavant amb 26 gols, 3 més que el seu perseguidor Joan Oliver (F. Dixelia C.), que amb els dos gols marcats ahir, se situa amb 23 gols.