Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 10 - 22/01/2022

Crònica Jornada 10 - 22/01/2022

Desena jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què els líders Cuines i Nottingham Prisa van resoldre els seus partits per continuar encapçalant la taula amb ple de victòries una setmana més.

Victòria clara de Cuines davant Fiebres (1-8) en un partit en què Fiebres ho va posar difícil al principi, aconseguint el seu gol i posant en dificultats el seu rival, que a mesura que avançava el partit va anotar els gols necessaris per aconseguir una victòria folgada.

Partit més complicat per a Nottingham Prisa davant La Taberna del que diu el resultat (7-1). Es va avançar La Taberna (0-1) i va aguantar el seu avantatge fins gairebé la darrera jugada de la primera part, en què Nottingham Prisa va aconseguir l'empat. A la segona part Nottingham Prisa es va mostrar molt més efectiu i es va emportar el partit amb claredat.

Moltes alternatives al duel entre MNS FC i Aston Birra. Es van produir fins a 3 empats durant el partit (a 1, a 2 i a 3), però finalment va ser MNS FC qui es va emportar els tres punts en aconseguir un gol a la recta final del partit que li va donar la victòria per 4-3.

El partit Nacex FS - Real Suciedad va ser ajornat per Nacex FS i es disputarà en properes dates.

En la lluita pel pitxitxi, Éric Giné (Cuines), autor de 4 gols ahir, i Adrià Vandellós (MNS FC), autor de 2, comparteixen el lideratge a la classificació amb 16 gols cadascun.