Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 10 - 26/01/2022

Crònica Jornada 10 - 26/01/2022

Desena jornada de la lliga de les dimecres gespa, primera divisió, en què els perseguidors del líder Dinamita Club no van aconseguir guanyar els seus partits i acostar-se al primer lloc. At. Pallarès sí que va aprofitar la seva oportunitat per situar-se en segona posició.

Empat a 2 entre Gentlemen i Realt Àneu en un partit en què Gentlemen es va avançar dues vegades al marcador, però Realt Àneu va aconseguir neutralitzar el seu avantatge. Aquest resultat suposa el quart empat de Gentlemen en 9 partits, i que Realt Àneu es quedi a 6 punts del líder.

Victòria clara de Viviendas Congrés davant Los Serranitos (1-8) en un partit que ja va quedar encarrilat a la primera part. Amb aquesta victòria, Viviendas Congrés s'allunya dels darrers llocs de la classificació.

Partit igualat entre Touchlatelis i At. Pallarès que va acabar enduent-se At. Pallarès (1-2), fet que li permet pujar fins a la segona posició de la taula, a 4 punts del líder però amb un partit més. Es va avançar At. Pallarès a la primera part (0-1), però Touchlatelis va empatar a l'inici de la segona. A la recta final del partit, un gol d'At. Pallarès li va permetre emportar-se els 3 punts. Touchlatelis trenca així la seva ratxa de 3 victòries consecutives i queda en tercera posició.

Sense canvis en la lluita pel pitxitxi, que segueix liderada amb autoritat per Aitor Caballero (Dinamita Club) amb 26 gols.