Crònica Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 5 - 17/11/2021

Crònica Jornada 5 - 17/11/2021

Cinquena jornada a la lliga de dimecres gespa, primera divisió, en què Dinamita Club va aconseguir una nova victòria amb certa comoditat davant Gentlemen, per un resultat de 8-1. Amb aquesta victòria, ja en suma 5 en el mateix nombre de partits disputats, cosa que li permet mantenir-se com a líder amb 15 punts, 6 més que els seus perseguidors, encara que Realt Àneu té un partit menys.

Realt Àneu va haver de suar per aconseguir els 3 punts davant Viviendas Congrés (3-5), que es va avançar al marcador al principi del partit i que va mantenir igualat el xoc (3-3) fins als minuts finals, en què Realt Àneu va aconseguir els dos gols que li van donar el triomf final.

MCM FC va aconseguir la seva segona victòria consecutiva en derrotar At. Pallarès per 3-1 en un partit intens. Els dos gols anotats per MCM FC a la primera part van condicionar el xoc i At. Pallarès no va aconseguir igualar-los malgrat intentar-ho amb tenacitat.

En el partit amb més gols, Touchlatelis va vèncer Los Serranitos per 1-13. Los Serranitos es van mantenir en el xoc durant la primera part, però a la segona l'eficàcia de Touchlatelis els va portar a aconseguir una victòria àmplia.

Aitor Caballero (Dinamita Club), amb 3 gols més marcats ahir, encapçala el pitxitxi de la lliga amb 19, 11 d'avantatge sobre el seu perseguidor més immediat, el seu company d'equip Pablo Serrano. Tampoc sembla tenir rival en la lluita per ser el millor jugador de la lliga, en acumular 4 nominacions a les seves 5 aparicions.