Crònica Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 5 - 10/11/2022

Crònica Jornada 5 - 10/11/2022

Cinquena jornada de la lliga dels dijous pavelló, primera divisió, en què At. Retorniño va aconseguir una important victòria contra el Prat que li permet situar-se en segona posició a un sol punt del líder Hydroponic, que va descansar aquesta setmana.

Després de dues derrotes consecutives, va tornar a guanyar Viejas Glorias, aquesta vegada davant d'USA 2 (4-2). Primera part igualada en què es va avançar USA 2 en dues ocasions, però Viejas Glorias va aconseguir l'empat al moment, arribant al descans amb empat a 2. A la segona part, dos gols de Viejas Glorias van fer que el marcador es decantés del seu costat i aconseguís recuperar la tercera posició a la taula, a 3 punts del líder.

Bar Casa Vall 1974 es manté invicte després de derrotar Atlético Bachata (4-2) en un partit en què només hi va haver un gol a la primera part, que va permetre a Bar Casa Vall 1974 anar-se'n al descans amb avantatge (1-0). A la segona part, va empatar Atlético Bachata (1-1), però Bar Casa Vall 1974 va aconseguir dos gols que van encarrilar el partit (3-1). Va escurçar distàncies Atlético Bachata (3-2), però un nou gol de Bar Casa Vall 1974 va posar el marcador final en 4-2. A destacar l'actuació de l'"avi" de la lliga, Eduard Farré, que amb 48 primaveres va aconseguir marcar dos gols per al seu equip.

At. Retorniño es consolida en la segona posició de la classificació després de la seva convincent victòria sobre el Prat (7-1). Primera part igualada en què es va avançar el Prat (0-1) però At. Retorniño va empatar abans del descans (1-1). A la segona part va estar millor At. Retorniño, que va mostrar una gran capacitat anotadora, marcant 6 gols per emportar-se els 3 punts en joc.

Primera victòria per FS La Salut davant Cisvasa (4-2), que li permet deixar enrere els últims llocs. Va marcar primer FS La Salut (1-0), però Cisvasa va capgirar el marcador (1-2). Abans del descans, va aconseguir empatar FS La Salut (2-2). Ja a la recta final del partit, dos gols de FS La Salut li van donar la victòria i els 3 primers punts de la temporada.

En la lluita pel pitxitxi, es manté al capdavant Marc Collado (Hydroponic) amb 13 gols, seguit per Kevin Vila (El Prat), que ahir va marcar un gol, amb 9 gols.