Notícia Dimecres Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Recuperació partits ajornats dimecres gespa

24/03/2022

Ahir es van disputar tres dels partits que van ser ajornats al seu dia, amb la victòria de Realt Àneu sobre Dinamita Club, que combinada amb la victòria de CD Auténticos Payasos, deixa la lluita pel títol oberta per a aquests tres equips, amb avantatge per a Dinamita Club, que continua sent el líder.

MCM FC va aconseguir una nova victòria després de diverses setmanes sense aconseguir-la, en derrotar per la mínima Los Serranitos (4-3) en un partit igualat fins al final. Es va arribar al descans amb empat a 2, i a la segona part es va avançar Los Serranitos (2-3), però MCM FC va poder remuntar el partit i acabar guanyant el seu rival gràcies a un gol en els últims minuts.

CD Auténticos Payasos va entrar de ple en la lluita per la lliga després de derrotar Gentlemen per la mínima (2-1). Es va posar amb avantatge CD Auténticos Payasos a la primera part amb dos gols (2-0), però Gentlemen va escurçar distàncies a la segona. D'aquí al final, atacs de Gentlemen, però CD Auténticos Payasos van saber administrar el seu avantatge. Amb aquests tres punts, els verds se situen a 5 del líder amb un partit menys.

En el partit de la jornada, victòria de Realt Àneu davant de Dinamita Club (4-2) que posa emoció a les últimes jornades de lliga. Realt Àneu se situa a 3 punts del líder i amb el goal average guanyat, per la qual cosa obliga Dinamita Club a aconseguir 4 dels 6 punts en joc. Es va avançar Realt Àneu a mitjans de la primera part (1-0), i abans del descans un gol de cada equip va posar el marcador en 2-1. A la segona part Realt Àneu va aconseguir el tercer (3-1), però encara que Dinamita Club va escurçar distàncies (3-2), els grocs van aconseguir sentenciar amb el definitiu 4-2.

En la lluita pel pitxitxi, 2 gols més per a Aitor Caballero (Dinamita Club) que arriba als 44 gols, i 3 gols per a Joaquim Llena (Realt Àneu) que el segueix amb 25.