Notícia Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Recuperació partits ajornats dissabtes tarda, primera divisió

28/03/2022

Aquest dissabte es van disputar els partits ajornats de la lliga dels dissabtes tarda. En el partit decisiu pel títol de lliga, Cuines va aconseguir vèncer novament Nottingham Prisa i es va proclamar campió de lliga a la temporada del seu debut després de completar 17 victòries en 17 partits. Enhorabona campions!!

Emocionant partit el disputat entre Nottingham Prisa i Cuines corresponent a la jornada 17 que va finalitzar amb victòria de Cuines (0-1). Domini clar de Nottingham Prisa, però sense aconseguir crear gaires ocasions de gol gràcies a la bona defensa que va plantejar Cuines. I en les poques ocasions clares que va tenir Nottingham Prisa, va aparèixer el porter o els pals per evitar el gol. Per la seva banda, Cuines va generar poc perill sobre la porteria dels verds, però va aconseguir el gol de la victòria a l'ocasió més clara que va tenir, a escassos dos minuts del final del partit.

Fiebres i MNS FC van disputar el seu partit pendent de la jornada 14 amb victòria del segon (2-3). Es va avançar MNS FC (0-1), però Fiebres va aconseguir capgirar el marcador (2-1). I va ser abans del descans que va arribar l'empat (2-2). A la segona part, MNS FC va aconseguir el tercer gol i es va emportar els 3 punts.

A l'últim partit pendent, corresponent a la jornada 17, empat entre MNS FC i Real Suciedad (1-1). Un gol a la primera part de MNS FC es va veure contrarestat per un altre gol de Real Suciedad a la segona que van deixar el partit en taules. D'aquesta manera, MNS FC acabarà quart a la seva primera temporada, mentre que Real Suciedad es jugarà la cinquena plaça amb Aston Birra a l'última jornada.

En la lluita pel pitxitxi, el gol d'Éric Giné (Cuines) li permet assolir els 25 i mantenir-se al capdavant, amb Adrià Vandellós (MNS FC), que també va marcar, segon amb 20.