Notícia Dijous Pavelló - Lliga Primera Divisió

Tornar

Recuperació partits ajornats

18/03/2022

Ahir es van recuperar els dos partits ajornats que quedaven, que van deixar Hydroponic a 2 punts del líder Garbí Futsal, amb dues jornades per jugar en què es decidirà el campió de lliga. Atès que el goal average entre tots dos equips està empatat, es tindrà en compte la millor diferència de gols global per decidir la classificació final.

Victòria de Bar Casa Vall 1974 davant USA 2 (0-6) en partit ajornat corresponent a la jornada 12. 2 gols de Bar Casa Vall 1974 a la primera part, i uns altres 4 a la segona li van donar els 3 punts i tenir gairebé assegurada la sisena posició final.

Hydroponic va vèncer en el seu partit pendent de la jornada 14 davant un dels rivals més difícils com és Recreativo de Juerga (1-6). Amb un gol al minut de joc i 3 més abans del descans, Hydroponic va deixar pràcticament el partit sentenciat (0-4). A la segona part Hydroponic va administrar el seu avantatge i es va endur 3 punts que li permeten seguir el seu frec a frec amb Garbí Futsal per aconseguir el títol de lliga.

En la lluita pel pitxitxi, es manté al capdavant Éric Cervera (Recreativo de Juerga) amb 22 gols, mentre que Jorge Fatjó (Bar Casa Vall), autor d'un hat-trick ahir, empata amb Zenón Santamaría (Garbí Futsal) a la segona posició amb 19 gols.