Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 13 - 19/02/2022

Crònica Jornada 13 - 19/02/2022

Tretzena jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què Cuines va aconseguir un nou triomf que li permet seguir al capdavant de la classificació amb 3 punts d'avantatge sobre Nottingham Prisa.

Victòria de Cuines davant de Real Suciedad (0-7) en un partit que va ser més igualat del que diu el marcador, ja que al descans es va arribar amb 0-2 i va ser a la segona part quan es van ampliar les distàncies, gràcies a la efectivitat de Cuines per també gràcies a la gran actuació del seu porter.

Partit igualat entre dos dels equips de la zona alta de la taula com són MNS FC i Nacex FS. Tots dos equips van estar per davant en algun moment del partit, però finalment hi va haver repartiment de punts (4-4).

El partit amb més alternatives va ser el que va enfrontar Aston Birra i Fiebres (5-6). Es va avançar Fiebres (0-2), però Aston Birra va remuntar abans del descans (4-2). A la segona part, Aston Birra va posar el 5-2 que semblava assegurar-li la victòria, però la fe de Fiebres li va permetre capgirar el marcador, aconseguint el gol de la victòria pràcticament a l'última jugada del partit.

A la lluita pel pitxitxi, segueix líder Adrià Vandellós (MNS FC), que amb dos gols més marcats ahir, ja se situa amb 19. El segueix amb 17 Éric Giné (Cuines), autor d'un gol en el seu partit d'ahir.

El partit La830 - Nottingham Prisa no es va disputar a causa de la retirada de La830 de la competició. Atès que no ha estat possible incorporar un nou equip i l'equip retirat acumula 3 partits no jugats, es donaran per jugats aquests partits amb victòria dels equips rivals per 5-0. L'organització està buscant activament un nou equip que el substitueixi i, quan puguem incorporar-lo, aquest nou equip disputarà els partits que quedin de lliga com a partits amistosos; és a dir, sense validesa per a les classificacions de la lliga. A la competició de copa, aquest nou equip ja participarà amb tots els drets competitius.