Samarreta RECREATIVO RENO  RECREATIVO RENO 3 Samarreta VIRGO VAMP VS  VIRGO VAMP VS 2
Samarreta TOYAS  TOYAS 4 Samarreta GROUPMEE.COM  GROUPMEE.COM 3
Samarreta PENYAL  PENYAL - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -
Samarreta BLUECAP  BLUECAP 2 Samarreta BRASIL  BRASIL 1

Crònica Jornada 3 - 28/10/2021

Tres equips encapçalen la classificació empatats a 6 punts. Recreativo Reno, amb la seva victòria a l'últim minut davant Virgo Vamp VS (3-2), iguala a Penyal, que va descansar ahir, i a FC Tella, que va perdre el seu primer partit.

Partit estrany el de FC Tella ahir. A falta d'un sol minut guanyava per 1-0, però en dues jugades consecutives, Penya Ramó va aconseguir capgirar el marcador i endur-se els 3 punts (1-2).

A més de Penya Ramó, dos equips més van aconseguir ahir la seva primera victòria de la lliga. Van ser Toyas, que va derrotar Auto Garví per 4-3 i se situa just darrere dels 3 equips capdavanters, i Bluecap que va vèncer Brasil per un ajustat 2-1.

Jornada de partits igualats i emocionants, en què cap equip va aconseguir derrotar el seu rival per més d'un gol.

Elías Cabrera (Virgo Vamp VS), amb el gol d'ahir, encapçala la classificació del pitxitxi en solitari amb 4 gols.