Crònica Laborables Gespa - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 3 - 03/11/2022

Crònica Jornada 3 - 03/11/2022

Tercera jornada de la lliga de laborables gespa, primera divisió, en què FC Nyeeeh es col·loca com a líder en solitari després de la seva victòria sobre Buenavista FC i la derrota del fins avui líder Putes Bèsties.

Repartiment de punts entre Squirteam i F. Dixelia C. (2-2), subcampió i campió de la temporada passada en un disputat partit. Es va avançar F. Dixelia C. a la primera part (0-1) i amb aquest resultat es va arribar al descans. Al cap de poc de començar la segona meitat va empatar Squirteam, però F. Dixelia C. va tornar a posar-se al davant (1-2). I va ser als darrers minuts del partit quan Squirteam va aconseguir l'empat definitiu.

Convincent victòria de CD Auténticos Payasos davant Leones de Montepinar (8-1) que va encarrilar la seva victòria amb 3 gols a la primera meitat (3-0). Tot just començar la segona, va anotar dos gols més fins al 5-0, moment en què Leones va escurçar distàncies (5-1). Però lluny de deixar que el rival entrés en el partit, CD Auténticos Payasos va marcar 3 gols més per tancar el marcador al 8-1 definitiu. Amb aquesta victòria, CD Auténticos Payasos se situa a 3 punts del líder amb un partit menys.

Bona victòria de Peepshow davant el fins avui líder Putes Bèsties (7-3). Primera part per a Peepshow que va marcar primer (1-0), però Putes Bèsties va empatar aviat (1-1). Tot i això, Peepshow va encarrilar el partit en aquesta primera meitat aconseguint un important avantatge (4-1). Es va acostar a la segona part Putes Bèsties fins a posar-se a un gol (4-3), però Peepshow no va donar opció anotant 3 gols més (7-3).

Victòria de FC Nyeeeh davant Buenavista FC (2-1) que li permet situar-se com a líder en solitari amb 7 punts, un més que els seus perseguidors. Es van anotar tots els gols a la primera part; primer FC Nyeeeh en dues ocasions (2-0), i després Buenavista FC (2-1). A la segona part, Buenavista FC va fer tot el possible per aconseguir l'empat, però FC Nyeeeh va saber resistir i aconseguir els 3 punts.

La lluita pel pitxitxi està encapçalada per dos jugadors, tots dos amb 4 gols anotats: Joan Solé (CD Auténticos Payasos) i Delio Padiglione (Putes Bèsties).