Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 2 - 22/10/2022

Crònica Jornada 2 - 22/10/2022

Segona jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què Cuines, MNS FC i Flaco FC van aconseguir guanyar els seus partits i mantenir el ple de victòries. Cuines manté el lideratge per millor diferència de gols.

Victòria de Cuines sobre Área 51 (4-0) que li permet mantenir-se al capdavant de la classificació. Dos gols a cada part van permetre al campió endur-se els 3 punts no sense dificultats.

Flaco FC va aconseguir una clara victòria contra Fiebres (9-3). 3 gols als primers minuts de partit van deixar ja encarrilat el partit, que al descans va arribar amb victòria de Flaco FC per 5-2. A la segona part, guió semblant per arribar al definitiu 9-3. A destacar Josep Mejide, autor de 4 gols pel seu equip.

MNS FC també s'afegeix al grup capdavanter després de la seva victòria sobre La Taberna (5-1). Primera part més igualada en què al gol inicial de MNS FC va respondre La Taberna amb l'empat, resultat amb què es va arribar al descans (1-1). A la segona part, MNS FC va aconseguir 4 gols que li van permetre aconseguir una victòria final força folgada (5-1).

Nottingham Prisa es va rescabalar de la seva derrota a la jornada inaugural amb una victòria sobre Majin Bros (1-5). Després d'una primera part disputada en què Nottingham Prisa va aconseguir un únic gol (0-1), a la segona part va augmentar la seva efectivitat i va aconseguir posar-se amb un avantatge de 0-5. Pràcticament a l'últim minut, Majin Bros va aconseguir el gol de l'honor.

En la lluita pel pitxitxi, se situen al capdavant Albert Sotillo (MNS FC) i Joan Botta (Cuines), tots dos amb 5 gols marcats.