Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 15 - 05/03/2022

Crònica Jornada 15 - 05/03/2022

Quinzena jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què els dos primers classificats, Cuines i Nottingham Prisa segueixen amb la seva lluita després de les seves victòries en els partits d'ahir. Líder és Cuines amb 3 punts d'avantatge sobre Nottingham Prisa.

Victòria contundent de Cuines davant Aston Birra (1-9) en un partit en què Aston Birra va competir a la primera part, però no es va poder mantenir en el partit a la segona. Es va posar Cuines amb avantatge (0-3), però Aston Birra va escurçar distàncies abans del descans (1-3). A la segona part, més encert de Cuines que va aconseguir 6 gols més fins a tancar el marcador al definitiu 1-9.

La Taberna va aconseguir derrotar Real Suciedad per un ajustat 3-2. Es va avançar Real Suciedad als primers minuts del partit (0-1), però La Taberna va aconseguir remuntar abans del descans (2-1). A la segona part, Real Suciedad va buscar l'empat, però La Taberna va resistir i en els últims minuts va aconseguir el tercer gol (3-1). Just després va escurçar distàncies Real Suciedad però ja no va poder igualar el partit.

Nottingham Prisa també va trure endavant el partit davant Fiebres (6-1), encara que no li va resultar senzill. Sense gols fins a la meitat de la primera part, Nottingham Prisa va aconseguir posar-se 2-0 abans del descans. A l'inici de la segona part, dos gols més de Nottingham Prisa van sentenciar el partit (4-0). Va escurçar distàncies Fiebres (4-1), però en els últims minuts dos gols més de Nottingham Prisa van deixar el marcador en el 6-1 definitiu.

En la lluita pel pitxitxi, els 4 gols marcats per Éric Giné (Cuines) el situen al capdavant de la classificació amb 22 gols, amb Adrià Vandellós en segona posició amb 19.