Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 4 - 13/11/2021

Crònica Jornada 4 - 13/11/2021

Quarta jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què Nacex FS va patir la seva primera derrota davant MNS FC, cosa que permet a Cuines i Nottingham Prisa, que van guanyar els seus partits, liderar la taula.

Partit de molts gols el disputat entre Nacex FS i MNS FC. Bastant més igualat a la primera part, va ser a la segona quan MNS FC va posar la directa i va treure avantatge de la seva eficàcia en aconseguir la victòria per 5-8. Destacar Adrià Vandellós (MNS FC) que va quallar un gran partit i ja acumula 3 MVPs en les seves 4 aparicions aquesta temporada.

Cuines va aconseguir treure el seu partit endavant davant de Real Suciedad i mantenir-se amb ple de victòries, encara que no va ser fàcil. Es va avançar Real Suciedad al principi del partit, però Cuines va aconseguir remuntar fins a tancar el partit amb el resultat de 3-1.

Més contundent va ser la victòria de Nottingham Prisa davant La 830, que va plantar cara en moltes fases del partit, però que va acabar caient per 8-3. Amb aquest resultat, Nottingham Prisa segueix amb ple de victòries.

Aston Birra va aconseguir la seva primera victòria de la temporada en derrotar Fiebres per 4-5 en un partit en què Aston Birra sempre va portar la davantera al marcador però en què Fiebres li va complicar la victòria fins al minut final.

La Taberna va aconseguir la seva segona victòria consecutiva (2-3) en remuntar un partit que Las Tortugas Ninjas semblava tenir controlat. Amb 2-0 per a Las Tortugas Ninjas al descans, La Taberna va aconseguir empatar a la segona part, i va ser a l'últim minut quan un gol després de diversos rebots va donar la victòria als verds.

Gràcies als seus tres gols d'ahir, Adrià Vandellós (MNS FC) lidera la classificació del pitxitxi amb un total de 9 gols, 2 més que el seu perseguidor immediat, Eric Giné (Cuines).