Crònica Dissabte Tarda - Lliga Primera Divisió

Tornar

Resultats Jornada 9 - 15/01/2022

Crònica Jornada 9 - 15/01/2022

Novena jornada de la lliga dels dissabtes tarda, primera divisió, en què els dos líders de la competició, Cuines i Nottingham Prisa, van resoldre els seus partits amb sengles victòries que els permeten mantenir-se al capdavant de la classificació amb 8 victòries en 8 partits.

Cuines va derrotar amb solvència un rival directe pels llocs capdavanters com és Nacex FS (0-6). Va encarrilar el partit amb dos gols a la primera part (0-2) i va sentenciar a la segona amb el 0-6 definitiu. Amb aquest resultat, Cuines es manté com a líder per diferència de gols i obre una bretxa de 6 punts de diferència amb el tercer classificat tot i tenir un partit menys.

Nottingham Prisa també va resoldre el seu partit davant de Real Suciedad (4-2). Dos gols a la primera part van posar per davant Nottingham Prisa. A la represa va arribar el tercer que ja va deixar el partit gairebé sentenciat. En els darrers minuts, intercanvi de gols que van deixar el resultat final en 4-2. Gràcies a aquesta victòria, Nottingham Prisa continua compartint lideratge.

MNS FC va recuperar la tercera posició en vèncer La Taberna per un ajustat 3-2. Dos gols a l'inici de MNS FC van encarrilar el partit, però La Taberna li va posar les coses difícils fins al final i va estar a punt d'aconseguir puntuar.

Aston Birra va seguir amb la seva bona dinàmica i va encadenar la seva tercera victòria consecutiva, aquesta vegada davant La 830 (7-2), en un partit en què va destacar Pau Aymamí, autor de 5 gols. Aquest resultat permet a Aston Birra situar-se a 3 punts del quart lloc.

A la lluita pel pitxitxi, Adrià Vandellós (MNS FC) se situa en solitari al capdavant de la classificació amb 14 gols, 2 gols més que el trio de perseguidors que apareix amb 12.