Samarreta RECREATIVO RENO  RECREATIVO RENO - Samarreta DESCANSA  DESCANSA -
Samarreta TOYAS  TOYAS 2 Samarreta BRASIL  BRASIL 1
Samarreta BLUECAP  BLUECAP 1 Samarreta PENYAL  PENYAL 2

Crònica Jornada 5 - 11/11/2021

Cinquena jornada de la lliga de dijous gespa, segona divisió, en què una vegada més vam assistir a partits molt disputats i igualats. Penyal va guanyar el seu quart partit consecutiu i se situa com a líder en solitari amb 12 punts, mentre que FC Tella, amb la victòria d'ahir, i Recreativo Reno, que va descansar, el segueixen a 3 punts de distància.

Partit difícil per a Penyal. Bluecap es va avançar al marcador (1-0) i va mantenir aquest avantatge durant bona part del matx. Finalment, dos gols de Penyal li van permetre emportar-se els punts i aconseguir el ple de victòries.

FC Tella va tornar a guanyar després de dues derrotes consecutives. Va començar perdent davant Auto Garvi, que es va avançar dues vegades al marcador (1-2), però l'efectivitat de FC Tella li va permetre encarrilar el partit fins a tenir un avantatge de 6-3. En els darrers minuts, dos gols d'Auto Garvi van deixar el marcador en un ajustat 6-5 que va poder posar en perill la victòria de FC Tella.

Toyas va aconseguir la seva segona victòria consecutiva, que li permet pujar fins a la quarta plaça, en un partit igualat que el va enfrontar a Brasil i que es va mantenir en empat durant força temps (1-1). Va ser als moments finals quan Toyas va aconseguir el gol de la victòria (2-1).

Penya Ramó també va obtenir la seva segona victòria consecutiva, aquesta vegada a costa de Virgo Vamp VS, en un partit que també va estar empatat (1-1), però que Penya Ramó va aconseguir desequilibrar a la segona part amb dos gols que li van donar el 3- 1 final.

Elías Cabrera (Virgo Vamp VS), amb el gol anotat ahir, se situa al capdavant del pitxitxi en solitari amb 6 gols, un més que els seus immediats perseguidors.